Over De Oosterse Hand

Mijn naam is Richard Uiterwijk. Ik ben masseur & trainer. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige als revalidatie trainer. Mijn 18 jarige ervaring als trainer en sportmasseur in de voetballerij en mijn interesse en kennis van hersteltrainingen en massages hebben ertoe geleid om in juni 2012 mijn eigen praktijk “De Oosterse Hand” op te richten.

Nu 4 jaar later is mijn praktijk er nog meer gericht op het bevorderen van herstel van mijn cliënten. Vaak zijn mijn cliënten sporters of medewerkers van een bedrijf .
De afgelopen 8 jaar ben ik me verder gaan ontwikkelen in de herstel therapie.

Bij de KNVB heb clinics gegeven en een eigen voetbalschool gehad in samenwerking met anderen. Hiervoor schreef ik het trainingsprogramma en gaf ik diverse trainingen en verzorgde de blessurepreventie. Door mijn eigen ervaring bij het sportmedisch centrum van de KNVB, ben ik mij gaan specialiseren van voetbaltrainer naar hersteltrainer & sportmasseur en voetbal specifieke hersteltrainingen.

De kracht van mijn praktijk is de diversiteit en mogelijkheid tot combinatie van bedrijfsmassage, hersteltherapie, sport specifieke hersteltrainingen, wellness massages.

U kunt bij mij in de praktijk komen maar er wordt ook op locatie behandelt. De praktijk is 5 dagen in de week open en eventueel op zaterdag op aanvraag. Er is een ruime openingstijd van 09.00 uur tot 22.00 uur. Als extra service is er een haal en brengservice in Lelystad.

MAAK EEN AFSPRAAK

5 + 11 =

Bel mij

TELEFOON

06-50626655

Adres

MIJN ADRES

Jol 21-6 | 8243 DJ | Lelystad

Wanneer

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag: 9:00 – 22:00
Zaterdag: in overleg Zondag: gesloten